Just nu går det endast att betala och hämta på Genetaleden 15 i Södertälje. Det går dock bra att placera era order och ta med ert ordernummer när ni hämtar varan i butiken.

Tips

Tips & råd markarbeten

Här har vi samlat våra bästa tips och råd – både för dig som vill göra allting själv, och för dig som vill ha hjälp med hela eller en del av jobbet.

Vi vill också påminna om att vi finns tillgängliga för dig under hela projektets gång. Hör av dig till oss – vi svarar på alla dina frågor.

Helst av allt skulle vi vilja visa hur ditt stenprojekt kommer att se ut när det är klart, men tyvärr går inte det. Vi kan däremot ge dig förebilder, råd och stöd. Här kan du ta del av våra kunders egna bilder och lära dig om hur olika typer av material bör hanteras. Vi hoppas att våra tips förkortar din arbetstid och ger dig ett bättre slutresultat.

Om du vill ha hjälp med att förverkliga dina visioner, kan vi erbjuda dig våra tjänster. Vår markentreprenad har varit aktiv sedan 2008. Alla vi som arbetar med markarbeten har många års erfarenhet i branschen, innehar yrkesbevis för anläggning samt för anläggningsmaskiner. Du är välkommen att ta kontakt med vår markentreprenad för ett kundbesök och för en kostnadsfri offert.

Manual